Kenneth and the Knutters + Örebro All-Stars!!!

Kenneth and the Knutters, om än i lite annan uppställning, gör ett framträdande i år. Det blir på SMC:s 50-års jubileum i Uppsala. De ser det som en självklarhet eftersom de är SMC:s husband.

Det blir dock en lite annan laguppställning än vanligt. Kenneth and the Knutters i originaluppställning har vi nog sett för sista gången. Nu blir grunden Örebro Allstars men eftersom tre av de medlemmarna lirat med Knutters så är det bara att komplettera med Pelle Pilsner och Kickin´n Kenneth så uppstår Kenneth and the Knutters igen. Dansarna, Kalle Kawasaki, Harry Bellahonda och Surte Suzuki är dock lite otränade så de väljer att avstå.

-Jag ser verkligen fram emot det. Låtlistan är inte riktigt klar än men självklart ska vi dra alla kända låtar från tiden det begav sig. ”Vi ska ha våra bågar kvar” röstades ju fram som favoritlåten nummer ett bland SMC:s medlemmar för något år sen och den är självskriven. Det kompletterat med ett gäng av låtarna från nya plattan kan göra att vi får en riktigt skön mix av gammalt och nytt, menar Kicki´n Kenneth.

Laguppställningen ser ut som följer: Kickin Kenneth/sång, Pelle Pilsner/gitarr, Benny Boom Boom/trummor, Vråål Åke/bas, Motor Henrik/keyboard, Sickan/gitarr, Wachie/keyboard, Sabina/sång och dans och Matilda/sång och dans. Runt elvasnåret på lördagskvällen beräknas de äntra scenen. Det lär bli ett drag utan dess like. Har du kompisar som ännu inte är SMC-medlemmar så går det att betala in sig enbart för att se framträdandet. Men då gäller det nog att vara i tid.

Platsen och tiden för århundradets gig  är Uppsala Konsert & Kongress 14/ 9 2013, Örebro All-Stars kommer dock att uppträda på fredagen 13/ 9.

O´Learys Örebro 5/10!

I morgon kör vi på O´Learys och denna gången återigen med gästartister, Matilda & Sabina gästar och garanterat fullt ös utlovas som vanligt!

Semestern slut, nu kör vi igen!

Nu är semestern slut och på fredag 31/8 kör vi igen!
Nya och gamla låtar blandas och ett galet drag utlovas så kom och rocka med oss på fredag!

Nytt!!! Videos samt inlägg i Gig bloggen!

Två videos från i fredags med Sara Löfgren som gästartist sjungandes Starkare och Kärleken ska inte kännas så här ihop med Örebro All-Stars ligger nu i filmlänken!
Henke har även skrivit i gig bloggen angående den spelningen!

Bilder från giget 13/4 med Sara Löfgren!

Sara Löfgren gästade Örebro All-Stars i fredags och vilket gig det blev, bandet öppnade själva med ett par låtar själva som uppvärmning innan Sara klev upp på scen. Och att hon gjorde det med bravur vet alla som var där, giget var magiskt!
Bilder finns i bildgalleriet!

Missa ej giget 13/4 på O´Learys i Örebro!

Bandet gästas av sångerskan Sara Löfgren, känd med bla Starkare, Maskrosor & Dom betyder ingenting!
Garanterat ös utlovas så kom i tid till giget!


Foto: www.peterknutson.se

Bilder från giget 17/2!

Äntligen finns bilderna ute från 17/2 på O´Learys i Örebro, kvällen vi gästades av Sveriges bästa blås!
Kolla in i bildgalleriet!

Nyhet på sidan!!!

Nu introduceras Gig bloggen på sidan och Henke är först att ha skrivit om 2 gig! Kolla in den och läs bandets egna ord om gigen!

Vilket ös på O´Learys 20/1!!!

Gårdagens gig blev ett galet gig med tokös! Kolla in Stefans bilder från i går i bildgalleriet!
Video från kvällen i länken Filmer samt nedanför bilden!


Filmat av Jörgen, www.schumis-foto.se

Gig på O´Learys 17/6 med gästartisten Stefan Andersson!

En unik kväll där Allstars gästas av Stefan Andersson från Göteborg
Kom och njut av Stefans underbara låtar som:
Catch the moon
Anywhere in paradise
Sorito town
Walk right on… mfl

Boka bord eller var ute i god tid om du vill uppleva en kväll
utöver det vanliga.