Fredag 13 april. O´Learys Örebro med Sara Löfgren.

Efter en fullspikad vecka i replokalen med bl.a. rep inför Sara så var det äntligen dax att få släppa loss. Trots att det var en riktig kulturhelg i Örebro med många olika akter så var det totalt packat framför scenen när vi drog igång! Eller som Sara själv sa: ” Ikväll är det Laleh, In Flames och The Deportees i Örebro, och alla går och kollar på Sara Löfgren” :=) Humor, men ändå med en viss sanning.
Vi gjorde något ovanligt den här spelningen, och öppnade med vår gästartist! Vi mjukade först upp med Heartache tonight och Won´t back down men sen var det dags för Sara och Petter att äntra scenen. Tillsammans så rev vi av:
Maskrosor
Kärleken ska inte kännas så här
Starkare
Dom betyder ingenting och ett antal covers. Saras bryt-ihop-skratt när vi körde doo-doo kören på Rock´n Roll var signifikativt för kvällen. Ös,och även så förbaskat roligt!

I andra set så rullade vi på själva och vi körde ett hyfsat hårt program med inslag av Turbo Lover, AC/DC stänkare, Wine Women and song m.m… Gött mos helt enkelt :=)

Nu laddar vi om inför O´Learys Karlstad på fredag.

Kom ihåg att maila oss eller att skriva i gästboken om det finns några låtar som ni saknar eller önskar.

Må godis
/ H

Fredag 24 februari. O´Learys Karlstad.

Förmånen med att vara 5 musikanter och en tekniker i ett band är många!
En är att det alltid är bra ljud, en annan är att det alltid är kanonlyssning i öronsnäckorna som vi har. Och, eftersom vi har alla instrument linade och kör med digitaltrummor så har vi inga problem med ljudläckage och kan alltså låta hur lite som helst…
En tredje fördel är att vi inte behöver kolla ljud så ofta då det är klappat och klart och en fjärde fördel är att de där 5 musikanterna kan komma lite senare till spelningar utan att det påverkar något!

Den sista nämnda fördelen utnyttjade vi i fredags i Karlstad. Vi skulle börja kl 23, och åkte från Örebro kl 20. Lite mat på plats och sen ner på scen för att köra. Olearys i Karlstad är ett riktigt häftigt ställe! Har du inte varit där så rekommenderar vi att du besöker det! Vi klev på inför en trevlig skara värmlänningar och några bekanta ansikten från Örebro (Kul att du kom Ronnie). Vi plöjde på och det är bara att konstatera att i Karlstad så älskar man en viss musikstil, och den stavas hård-rock! Vilken tur då att vi har “en del” av den varan på repan :=) Men, man älskar även att sjunga “Som en riktig man” av Knutters. Får nog bli några till låtar från den eran…. Sen är det nog så att “Don´t stop beleiving”, Watchie och Karlstad har något ihop – Världsklass sång!

Vägen hem blev rätt mysig för oss tre i baksätet. Vi sov som tre små prinsar!

Karlstad åker vi såklart till igen, och nästa gång blir den 21 april! Välkommen dit. Och önskar du någon låt så skriv i bloggen så ska vi se vad vi kan snickra ihop ;=)
/ H

Torsdag 23 februari. Företagsevent på Slottet.

Vi spelade ut ett större batteri av våra resurser då jag och Thomas började med att lira dubbelpiano till förrätten. Trots stor lokal (Rikssalen) så blev känslan gemytlig och riktigt trivsam då Johan bl.a. hade skärmat av scenen med två backdropps. Vi tog en kortare paus för att sen kliva upp med hela bandet och köra ett mysigt undplugged set. Vi märkte rätt så snart att publiken ville ha mer drag, så lite bus blev det då vi smög in lite boogie och rock under varmrätten.
Efter varmrätten så bröt sällskapet upp och gick på rundvandring på Örebro Slott. Då passade vi på att riva den främre back-droppen och ställde fram våra instrument. Johan passade på att byta miljöljus från mysigt & varmt rött till lite mer “party-blått” i hela lokalen. Personalen på Slottet byggde även om alla bord så det skapades plats för kommande dansgolv.
När väl gästerna återvände så var det till en ny miljö som viskade party.. Men först så tog vi ett lite kortare pass med lite trevliga låtar som bl.a. Sledgehammer, Dirty Loundry och Somebody like you till efterrätten. Efter det släppte vi scenen till kvällens showgrupp Starcase som gick upp och gjorde ett fantastiskt uppträdande – vilka sångare!!! Sen var det dags att rocka loss, och vi började att tillsammans med Starcase köra ABBA-Medleyt OREPAT! Hur bra som helst. Gästerna hade samlats framför scenen så vi fortsatte att skruva upp tempot med lite ACDC osv. Partajet fortsatte långt in på fredagsnatten. Summering – en fantastiskt trevlig och rolig kväll där alla hade en kul kväll ihop!
// H