Kenneth and the Knutters + Örebro All-Stars!!!

Kenneth and the Knutters, om än i lite annan uppställning, gör ett framträdande i år. Det blir på SMC:s 50-års jubileum i Uppsala. De ser det som en självklarhet eftersom de är SMC:s husband.

Det blir dock en lite annan laguppställning än vanligt. Kenneth and the Knutters i originaluppställning har vi nog sett för sista gången. Nu blir grunden Örebro Allstars men eftersom tre av de medlemmarna lirat med Knutters så är det bara att komplettera med Pelle Pilsner och Kickin´n Kenneth så uppstår Kenneth and the Knutters igen. Dansarna, Kalle Kawasaki, Harry Bellahonda och Surte Suzuki är dock lite otränade så de väljer att avstå.

-Jag ser verkligen fram emot det. Låtlistan är inte riktigt klar än men självklart ska vi dra alla kända låtar från tiden det begav sig. ”Vi ska ha våra bågar kvar” röstades ju fram som favoritlåten nummer ett bland SMC:s medlemmar för något år sen och den är självskriven. Det kompletterat med ett gäng av låtarna från nya plattan kan göra att vi får en riktigt skön mix av gammalt och nytt, menar Kicki´n Kenneth.

Laguppställningen ser ut som följer: Kickin Kenneth/sång, Pelle Pilsner/gitarr, Benny Boom Boom/trummor, Vråål Åke/bas, Motor Henrik/keyboard, Sickan/gitarr, Wachie/keyboard, Sabina/sång och dans och Matilda/sång och dans. Runt elvasnåret på lördagskvällen beräknas de äntra scenen. Det lär bli ett drag utan dess like. Har du kompisar som ännu inte är SMC-medlemmar så går det att betala in sig enbart för att se framträdandet. Men då gäller det nog att vara i tid.

Platsen och tiden för århundradets gig  är Uppsala Konsert & Kongress 14/ 9 2013, Örebro All-Stars kommer dock att uppträda på fredagen 13/ 9.