Torsdag 23 februari. Företagsevent på Slottet.

Vi spelade ut ett större batteri av våra resurser då jag och Thomas började med att lira dubbelpiano till förrätten. Trots stor lokal (Rikssalen) så blev känslan gemytlig och riktigt trivsam då Johan bl.a. hade skärmat av scenen med två backdropps. Vi tog en kortare paus för att sen kliva upp med hela bandet och köra ett mysigt undplugged set. Vi märkte rätt så snart att publiken ville ha mer drag, så lite bus blev det då vi smög in lite boogie och rock under varmrätten.
Efter varmrätten så bröt sällskapet upp och gick på rundvandring på Örebro Slott. Då passade vi på att riva den främre back-droppen och ställde fram våra instrument. Johan passade på att byta miljöljus från mysigt & varmt rött till lite mer “party-blått” i hela lokalen. Personalen på Slottet byggde även om alla bord så det skapades plats för kommande dansgolv.
När väl gästerna återvände så var det till en ny miljö som viskade party.. Men först så tog vi ett lite kortare pass med lite trevliga låtar som bl.a. Sledgehammer, Dirty Loundry och Somebody like you till efterrätten. Efter det släppte vi scenen till kvällens showgrupp Starcase som gick upp och gjorde ett fantastiskt uppträdande – vilka sångare!!! Sen var det dags att rocka loss, och vi började att tillsammans med Starcase köra ABBA-Medleyt OREPAT! Hur bra som helst. Gästerna hade samlats framför scenen så vi fortsatte att skruva upp tempot med lite ACDC osv. Partajet fortsatte långt in på fredagsnatten. Summering – en fantastiskt trevlig och rolig kväll där alla hade en kul kväll ihop!
// H