Fredag 24 februari. O´Learys Karlstad.

Förmånen med att vara 5 musikanter och en tekniker i ett band är många!
En är att det alltid är bra ljud, en annan är att det alltid är kanonlyssning i öronsnäckorna som vi har. Och, eftersom vi har alla instrument linade och kör med digitaltrummor så har vi inga problem med ljudläckage och kan alltså låta hur lite som helst…
En tredje fördel är att vi inte behöver kolla ljud så ofta då det är klappat och klart och en fjärde fördel är att de där 5 musikanterna kan komma lite senare till spelningar utan att det påverkar något!

Den sista nämnda fördelen utnyttjade vi i fredags i Karlstad. Vi skulle börja kl 23, och åkte från Örebro kl 20. Lite mat på plats och sen ner på scen för att köra. Olearys i Karlstad är ett riktigt häftigt ställe! Har du inte varit där så rekommenderar vi att du besöker det! Vi klev på inför en trevlig skara värmlänningar och några bekanta ansikten från Örebro (Kul att du kom Ronnie). Vi plöjde på och det är bara att konstatera att i Karlstad så älskar man en viss musikstil, och den stavas hård-rock! Vilken tur då att vi har “en del” av den varan på repan :=) Men, man älskar även att sjunga “Som en riktig man” av Knutters. Får nog bli några till låtar från den eran…. Sen är det nog så att “Don´t stop beleiving”, Watchie och Karlstad har något ihop – Världsklass sång!

Vägen hem blev rätt mysig för oss tre i baksätet. Vi sov som tre små prinsar!

Karlstad åker vi såklart till igen, och nästa gång blir den 21 april! Välkommen dit. Och önskar du någon låt så skriv i bloggen så ska vi se vad vi kan snickra ihop ;=)
/ H