Fredag 13 april. O´Learys Örebro med Sara Löfgren.

Efter en fullspikad vecka i replokalen med bl.a. rep inför Sara så var det äntligen dax att få släppa loss. Trots att det var en riktig kulturhelg i Örebro med många olika akter så var det totalt packat framför scenen när vi drog igång! Eller som Sara själv sa: ” Ikväll är det Laleh, In Flames och The Deportees i Örebro, och alla går och kollar på Sara Löfgren” :=) Humor, men ändå med en viss sanning.
Vi gjorde något ovanligt den här spelningen, och öppnade med vår gästartist! Vi mjukade först upp med Heartache tonight och Won´t back down men sen var det dags för Sara och Petter att äntra scenen. Tillsammans så rev vi av:
Maskrosor
Kärleken ska inte kännas så här
Starkare
Dom betyder ingenting och ett antal covers. Saras bryt-ihop-skratt när vi körde doo-doo kören på Rock´n Roll var signifikativt för kvällen. Ös,och även så förbaskat roligt!

I andra set så rullade vi på själva och vi körde ett hyfsat hårt program med inslag av Turbo Lover, AC/DC stänkare, Wine Women and song m.m… Gött mos helt enkelt :=)

Nu laddar vi om inför O´Learys Karlstad på fredag.

Kom ihåg att maila oss eller att skriva i gästboken om det finns några låtar som ni saknar eller önskar.

Må godis
/ H